Скандальний Ляшко вкотре здивував українців своїми витівками.

Цього разу він вирішив виконати гучну пісню Шуфутинського "3 вересня".

Що з цього вийшло — дивіться самі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До слова, третье сентября - однойменна пісня Михайла Шуфутинського. В тексті пісні це день "прощанья", коли "горят костры рябин". Шуфутинський майстерно передав стан "хочеться постраждати", у який так люблять впадати українці під кінець літа.

Вперше пісня "Третье сентября" прозвучала в 1994 році, а написав її роком раніше Ігор Крутой для Ігоря Ніколаєва. Шансоньє розповідає сумну історію розставання, яке відбулося 3 вересня.

Пісня так полюбилася публіці, що через 24 роки перетворилася на інтернет-мем, таким чином переживши друге народження.

Нагадаємо, російський виконавець Михайло Шуфутинський потрапив до бази сайту "Миротворець".

Як повідомляв Znaj.ua, лідер партії "Громадянська позиція" та екс-міністр оборони України (2005-2007 рр.) Анатолій Гриценко розповів, хто із екс-міністрів оборони України працювали на Росію.

Також Znaj.ua писав про те, що керівництво скандального будівництва в м. Вишневе припинило незаконну забудову, боротьбу з якою громадськість вела більше 3 років, і вирішило збільшити паркову зону на 3 га і виділити на її облаштування 500 тис дол. Про це повідомив глава Соціалістичної партії України Ілля Кива під час прес-конференції «Парку в м.Вишневе бути! Скандальне будівництво згортається!», яка відбулася в офісі СПУ 3 вересня, передає прес-служба СПУ на офіційному сайті.