Відомий російський репер Тіматі, товариш Путіна, здивував шанувальників новими спільними фотографіями з Анастасією Решетовою.

Незважаючи на існуючу думку про те, що зірки обожнюють публічність, багато знаменитостей заперечують це. Про це стало відомо завдяки знімкам з Instagram.

Так, вони люблять грати на сцені, виконувати свої пісні на концертах - займатися улюбленою справою. Але зовсім не в захваті від необхідності виставляти напоказ особисте життя і дозволяти людям обговорювати і критикувати його. Тіматі якраз відноситься до другої категорії.

Колись репер із задоволенням демонстрував почуття до своїх обраниць на публіці і не приховував відносини з ними від громадськості. Однак зараз Тіматі вважає за потрібне оберігати особисте, а тому раніше ніколи не публікував у мережі фото зі своєю коханою Анастасією Решетовою.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Що ж, всьому свій час. Днями на сторінці репера в Instagram з'явилося відразу кілька досить пристрасних кадрів з коханою дівчиною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі розповзлися чутки про те, що фіналістка "Холостяка" Вікторія Короткова стала зустрічатися з братом Тіматі, Артемом Юусовим.

Учасники реаліті-шоу стають популярними, і їх життя активно обговорюється, їх доля продовжує цікавити людей. Тому не дивно, що особисте життя фіналістки шоу "Холостяк" також стало надбанням громадськості.

Варто нагадати, що мережа гула від розлучення відомого російського репера Тіматі з його дівчиною Анастасією Решетовою. Повідомлялося, що їхні стосунки настільки зіпсувалися, що вони не тільки викреслили один одного зі свого життя, але і з онлайн-життя.

Нагадаємо, тільки не смійтеся: Бузова розповіла, як уникнути інтимних хвороб.

Як повідомляв Знай.uа, переможниця Холостяк показала Кріда.

Знай.uа писав, "Заміж" за Бузову: хто стане учасником гарему співачки.