Стало відомо про те, що делегація громадських діячів зі Сполучених Штатів Америки прибула з триденним візитом до Криму, Про це вказали в повідомленні РІА "Новини" з посиланням на одного з організаторів візиту, Валентина Козубського.

За словами Козубського, делегація, яка складається з 4 чоловік, приїхала з бажанням побачити реальну обстановку на півострові і донести правду про життя кримчан у себе на батьківщині.

У свою чергу, організатори додали, що до складу делегації увійшли представники організації США "Центр громадських ініціатив".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, Козубський зазначив, що офіційна частина програми почнеться з відвідування дитбудинку "Надія" в Сімферополі 6 вересня.

Після цього делегація зустрінеться з представниками парламенту Криму.

Також в програмі запланована екскурсія по знакових місцях півострова, включаючи відвідування Лівадійського палацу.

Крім Сімферополя і Ялти делегація відвідає також Севастополь.
Візит завершиться 9 вересня.

Нагадаємо, Верховна Рада нарешті запрацювала. Депутати повернулися з відпусток засмаглі, щасливі, у багатьох ще продовжували грати гормони, це було видно, як вони обіймали і цілували своїх колег протилежної статі.

Як повідомляв Znaj.ua, від колишньої депутатки Державної Думи Росії Марії Максакової, вдови Дениса Вороненкова, вимагають, аби вона негайно виїхала за територію України.

Також Znaj.ua писав про те, що тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної фіскальної служби України після звільнення Мирослава Продана призначений скандальний екс-глава Одеської митниці Олександр Власов. Про це у Facebook повідомила прес-секретар ДФС Наталія Непряхіна.