Донька і радник президента США Дональда Трампа Іванка Трамп і її чоловік, американський підприємець, власник видання New York Observer і старший радник президента США Джаред Кушнер вирішили провести власне розслідування. Вони не сумніваються, що автором анонімного матеріалу в газеті The New York Times про протистояння Трампа та його підлеглих може виявитися керівник апарату адміністрації президента Джон Келлі.


Така інформація стала відома з зарубіжних засобів масової інформації.


Крім цього, рідні чинного президента вважають, що автором нашумілого матеріалу, до того ж, може вважатися і заступник глави АП Закарі Фуентес.


Підозрювані в «зливі інформації» не визнають себе винними. Крім цього, Дональд Трамп не готовий прийняти те, що його помічники можуть бути причетні до подібних справ.


Нагадаємо, що в середу, 5 вересня, впливове видання NY Times надрукувало статтю без підпису, автором якої, як зазначають журналісти, є високопоставлений чиновник з Білого дому.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Анонім уточнює, що більшість чиновників високого рангу, що працюють з Трампом, навмисне саботують його найгірші і найбільш ризиковані проекти, в числі яких, наприклад, бажання відновити дружбу з Кремлем.


Після публікації цієї статті схвильований Дональд Трамп наказав генпрокурору США Джеффу Сешнсу розшукати автора матеріалу, так як, як сказав президент, саботаж всередині команди глави держави – це питання національної безпеки.


Раніше Знай.UA писав про те, що Трамп не зміг уникнути наслідків від критики, яка торкнулася його передвиборчої кампанії. Наприклад, менеджер його передвиборної кампанії отримав звинувачення за 18 статтями законодавства, які зачіпають податкову систему.


Також Знай.UA розповідав про те, як відбулося прощання з сенатором Маккейном. Нагадаємо, що прощання з сенатором Сполучених Штатів відбулося 1 вересня цього року. Під час панахиди зібралися представники верхівки влади держави і багато відомих люди.