Під час церемонії прощання з сенатором від Республіканської партії Джоном Маккейном генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг стояв поруч з президентом України Петром Порошенко.

Про це стало відомо з повідомлення, яке розмістила на своїй сторінці в Twitter американська журналістка і політологиня Саманта Пауер, додає replyua.net.

За її словами, організатори прощання в Вашингтоні спеціально робили так, щоб Порошенко стояв поруч з генсеком альянсу.

Як додала Пауер:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прощальне послання президенту Росії Володимиру Путіну і президенту США Дональда Трампа: Америка залишається поруч з нашими союзниками і друзями

Варто згадати, що напередодні, 1 вересня, у Вашингтоні пройшла церемонія прощання з Маккейном, на якій були присутні відомі світові політики, американські конгресмени, представники обох партій США.

Крім того, з прощальною промовою під час церемонії виступали колишні американські президенти Барак Обама і Джордж Буш-молодший.

2 вересня, Маккейна поховають в штаті Меріленд, на кладовищі Військово-морської академії, де він проходив навчання.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін вважає, що розмовляти про ситуацію на Донбасі потрібно тільки з президентом США Дональдом Трампом.

Як повідомляв Znaj.ua, як стало відомо, CША готові розширити поставки військового озброєння для України, щоб зміцнити військово-морські і повітряні сили держави.

Також Znaj.ua писав про те, що зустрічі лідерів у "нормандському форматі" неможливі найближчим часом через загибель ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.