Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії", написав на своїй сторінці в Facebook рядовий пост і виклав фото з дружиною. У ньому Ляшко розповідає, як відвідав Національну музичну академію ім. Чайковського і звернув увагу на жахливий стан фасаду будівлі. Чергове висловлювання політика залишилося б непоміченим, якби журналісти зачепилися цікаву деталь - вбрання дружини Ляшка, Росіти.

Про це пише "Страна".

Виявляється, у ветху музичну академію Росіта ходить у вбранні від всесвітньо відомої люксової марки - D&G.

На Росіті - плаття-халат колекції 2017 року. Саме минулого літа були в тренді принти цих суконь: бананове листя, листя монстери, пальми, квіти.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Найбільшим хітом були сукні з принтом листя пальм і тропічних рослин. Саме таке і вибрала дружина радикала.

Наголошується, що довге плаття з 100% шовку. В онлайн-магазині воно коштує $3845 або 108 429 гривень за курсом НБУ на 11.09.2018 року.

До цього "Страна" вже зазначала, що дружина Ляшко носить брендові речі. Вона була помічена в шовковій блузі від Moschino. Різнобарвна кофточка з принтом кісток – з колекції Cheap and Chic. Коштує така штучка $495.

Так само в колекції Росіти є сумочка Gucci за $2500.

На сумці вибитий логотип бренду. Як зазначено на офіційному сайті, підкладка в ній з мікрофібри з замшевою обробкою. Аксесуар представлений у двох кольорах – білому і чорному c золотистою фурнітурою.

Нагадаємо, в біографії лідера "Радикальної партії" Олега Ляшко недавно спливли несподівані подробиці. Стосуються вони не тільки політичної діяльністі, а й особистого життя.

Як повідомляв Знай.ua радикально ніжний костюм Ляшко розбурхав навіть бджіл.

Також Знай.ua писав, в мережі українці ополчилися проти народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Вся справа в домашньому відео з дружиною, яке політик опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.