Під час обговорення міграційних проблем у Відні віце-прем'єр Італії Маттео Сальвіні заявив, що не хоче бачити "рабів-мігрантів" у своїй країні, а також опублікував відео зустрічі, яка пройшла за зачиненими дверима, на Facebook.

Після такої заяви аргументи міністра внутрішніх справ і віце-прем'єра Італії Сальвіні жорстко розкритикував міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн. Про це пише Euobserver.

Маттео Сальвини

"Чорт забирай! Вони (італійці. - ред.) приїжджали як мігранти працювали в Люксембурзі, щоб у вас в Італії були гроші платити за своїх дітей", - відрізав голова люксембурзького зовнішньополітичного відомства.

Маттео Сальвіні також заявив, що підтримує стратегію перевірки нелегальних іммігрантів для можливого надання притулку до їх сходження на берег Європейського Союзу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жан Ассельборн

Тим часом Організація Об'єднаних Націй має намір направити команду до Італії та Австрії для вивчення повідомлень про різке зростання актів насильства та расизму стосовно мігрантів, людей африканського походження і ромів.

Прокурори на Сицилії почали розслідування дій Сальвіні через інцидент навколо суду італійської берегової охорони Diciotti, на борту якого було близько 180 мігрантів. Уряд Італії дозволив судну зайти в сицилійський порт Катанні, однак не дозволив мігрантам зійти на берег, поки Євросоюз не домовиться про їх розселення.

Мігранти в Європі

Раніше повідомлялося, що скандали з мігрантами викликали кардинальні зміни в уряді Британії. У Великобританії відбулися кардинальні зміни в уряді. На фоні гучних скандалів з мігрантами терміново замінили міністра внутрішніх справ. Тереза Мей призначила новим главою МВС Саджида Джавіда, колишнього міністра у справах громад.

Нагадаємо, мігранти змінять вигляд Канади. Джастін Трюдо прийняв доленосне рішення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що суд допоміг Трампу "добити" мігрантів.

Також портал "Знай.uа" писав, що відважний мігрант врятував дитину, ризикуючи власним життям.