Мігранти, які застрягли на грецько-македонському кордоні, виступаючи проти неможливості продовжити шлях до Європи, зашили собі роти.

Про це пише Корреспондент.

"Шестеро напівоголених чоловіків сіли на залізничні колії перед кордоном поліції біля прикордонного села Ейдомені. На грудях і лобі написали собі "Справедлива свобода" та зашили рот", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Сирійська родина у Москві заплатить штраф у розмірі 30 тисяч рублів

До біженців, імовірно, іранців приналежних до місцевої курдської меншини приєдналися чоловіки із Бангладеш і Марокко, яким відмовили у перетині кордону, визнавши їх економічними мігрантами.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, сотні мігрантів оголосили протести після того, як Македонія обмежила в'їзд в країну лише для тих, хто біжить із зон конфліктів.

Ситуація ускладнилась після серії терактів у Парижі 13 листопада. Минулого тижня влада балканських країн заявили, що їх кордони відкриті наразі лише для тих, хто втік із таких військових зон, як Сирія, Ірак та Афганістан.

Більшість біженців прагнуть потрапити у найрозвиненіші країни, такі як Німеччина або Швеція.