Те, що відбувається сьогодні в Росії дуже нагадує події з Радянського Союзу. Детально про це розповів політолог і соціолог Ігор Ейдман.

Як багато хто знає, німецькі лікарі офіційно заявили, що Петра Верзилова швидше за все отруїли. В СРСР рішення про політичні вбивства завжди брала перша особа. Сталін особисто наказав вбити Троцького, Міхоелса, Коновальця.

Путін

Згідно зі спогадами Судоплатова санкцію на вбивство єпископа Теодора (Ромжі) Хрущов також випросив особисто у Сталіна.

За словами експерта:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

“Є всі підстави вважати, що ця традиція збереглася - наказ про вбивство Литвиненка, Нємцова, Вороненкова, отруєння Кара-Мурзи молодшого, Скрипаля, Верзилова і т.д. також віддав особисто Путін. Що об'єднує цих людей? Вони могли сильно розлютити диктатора ".

Першим до списку Ейдмана увійшов Нємцов. Багато хто знає про те, що він дозволяв собі чимало публічних скандальних витівок, які, звичайно ж, злили Путіна.

Як додав соціолог:

"Кара Мурза« стукав »на нього американцям. Литвиненко, Вороненко та Скрипаль «зрадили» рідні спецслужби. Верзилов міг розлютити Путіна своєю відмінною акцією під час фіналу чемпіонату світу з футболу. Він змастив пафос помпезного заходу, ймовірно «зламав Путіну кайф». Думаю, диктатор був просто в сказі «від такого нахабства». І вирішив його покарати. І в майбутньому під найбільшою загрозою ті, хто найсильніше дратує Путіна. "

Верзілов

Наступною жертвою Путіна може стати Білл Браудер.

Як каже політолог:

"Путін його ненавидить. Це практично «Троцький сьогодні». Найбільш активний критик Кремля на Заході. Думаю, диктатор давно б його вбив, але зробити це «чисто» (як Березовського) не представляється випадок, а «брудно» - боїться (буде мегаскандал). Цілком можливо, що російські спецслужби просто чекають слушного часу усунути Браудера "

Наостанок Ейдман згадав банкіра Сергія Пугачова.

"Для Путіна він - зрадник. Належав до досить близького кола, а зараз здає західним ЗМІ їх загальні таємниці "

, - говорить експерт.

Що ж, швидше за все його припущення не такі вже й далекі від дійсності.

Нагадаємо, провідні британські ЗМІ зуміли знайти копію паспорту другого отруювача Скрипалів Руслана Боширова.

Як повідомляв Znaj.ua, росіяни Олександр Петров, Руслан Боширов, які звинувачуються владою Британії отруєння екс-співробітника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, пропали після інтерв'ю з головним редактором телеканалу RT Маргаритою Симоньян.

Також Znaj.ua писав про те, що настоятель собору Солсбері єпископ Ніколас Холтем заявив, що не бачив обвинувачених в отруєнні Скрипалів Петрова і Боширова у себе в храмі. Про це він повідомив після виходу скандального інтерв'ю на пропагандистському каналі, в якому підозрювані розповіли, що відвідували Солсбері саме з метою подивитися собор.