Французький суд ухвалив, що лідер партії Національний союз і колишня кандидатка в президенти країни Марін Ле Пен повинна пройти психіатричну експертизу. Зробити це необхідно в рамках розслідування справи про поширення фото, що містять сцени насильства.

Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, мова йде про опубліковані у 2015 році в Twitter Ле Пен фотографії, включаючи посмертне фото страченого терористами Ісламської держави американського фотожурналіста Джеймса Фоулі.

Рішення суду Марін Ле Пен оприлюднила в Twitter. Згідно з документом, політик повинна пройти цю процедуру, щоб судді могли визначити, чи вона страждає психічним розладом, чи "здатна розуміти зауваження і відповідати на питання". Сама Ле Пен назвала рішення суду "божевіллям" і відмовилася проходити експертизу.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Як відомо, в 2015 році проти Марін Ле Пен завели справу за публікацію у неї в Twitter фото трьох жертв ІДІЛ в помаранчевих костюмах бранців. На одному зі знімків був зображений страчений американський журналіст Джеймс Фолі. Розслідування ведеться за фактом розповсюдження зображень, що містять сцени насильства".

Марін Ле Пен

Раніше повідомлялося, що Марін Ле Пен розкрила плани Путіна щодо ЄС. Лідер французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що Європейський Союз "втрачає дихання" і прийшла пора зруйнувати його зсередини. Вона додала, що сподівається вже найближчим часом зруйнувати ЄС.

"Євросоюз втрачає дихання. Я сподіваюся, що ми скинемо ЄС зсередини. Ми повинні вести себе як завойовники", - проголосила Ле Пен. Більш того, вона зазначила, що ЄС – це катастрофічне явище, з-за якого цілий континент неминуче рухається до повної загибелі. "Європейські народи повинні звільнитися від пут ЄС", - додала Ле Пен.

Марін Ле Пен

Нагадаємо, французька подружка Путіна перейменувала партію. У голосуванні за зміну назви партії взяли участь 53% її членів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що французи "привітали" Макрона з річницею масовими погромами.

Також портал "Знай.uа" писав, якими психічними розладами страждали знаменитості.