Американський мільярдер та кандидат у президенти Дональд Трамп заявив, що він вважає мусульман проблемою Сполучених Штатів під час виступу у штаті Нью-Гемпшир. Він також додав, що чинний президент Обама сповідує іслам.

"Це цинічна стратегія, якою люблять бавитися чимало політиків-республіканців. Для деяких вона виявилася успішною, але також мала і певні наслідки. Наслідки, які впливатимуть на їхню здатність управляти країною, наслідки під час волевиявлення. Я впевнений, що виборці звертають увагу на такі слова", - прокоментував заяву Трампа речник Білого дому Джош Ернест.

Також своє незадоволення висловила з цього приводу інша кандидатка у президенти Гілларі Клінтон, повідомляє Еuronews. Вона вважає, що Трамп має утримуватись від подібних виразів у суспільстві.

У липні 2016 року Республіканська партія визначиться зі своїм кандидатом на президентські вибори. На цей момент лідером є саме Дональд Трамп, який постійно організовує мітинги на свою честь.

Читайте також: Армію США очолить гомосексуаліст

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Додамо, що частиною президентського плану Трампа є встановлення дружніх відносин з російським президентом Володимиром Путіним.