Один з колишніх ватажків кривавої терористичної організації "ДНР", (екс-"міністр оборони ДНР") Ігор Хакимзянов, який зареєструвався як "кандидат" на фейкових виборах нового ватажка не пройшов у другий тур "виборів". З'ясувалося, що його затримали.

Про це повідомили інформаційні сепаратистські канали.

Причиною цього стало те, що Хакимзянов не зміг зібрати підписи виборців у свою підтримку, "у терміни, встановлені нормативними актами".

Компанію йому склав ще один претендент на місце ліквідованого ватажка Донецьких бойовиків Олександра Захарченко, В'ячеслав Дьяков. Відповідно обох кандидатів зняли зі списків претендентів.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Також з'явилася інформація про те, що Хакимзянов, якого поки що "неофіційно" звинувачують в інсценуванні замаху на самого себе, у неділю, 30 вересня, затримали.

Про це повідомила на каналі "Telegram" співробітниця "міністерства інформації ДНР" Майя Пирогова.

Додамо, в будівлі, де бойовики влаштували вибори напередожні прогримів вибух. Повідомляють про чотирьох постраждалих, серед яких і сам Хакимзянов.

Дивіться: Вибори в "ДНР"

Нагадаємо, 30 вересня, стало відомо, що підрозділ бригади Збройних сил України зміг за короткий час і зовсім непомітно для путінських бойовиків зміцнити свої позиції на одній з ділянок фронту в Донецькій області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 30 вересня 18:00 путінські терористи так званої "ДНР" нещадно палили у бык позицый українських захисників на околиці Авдіївки вже шість разів. Незважаючи на те, що терористи били з гранатометів і кулеметів великого калібру, українським військовим вдавалося відповісти на провокації.

Також "Знай.ua" писав про те, що полонений "ДНР" повідав про звірячі тортури, яким його піддали бойовики. Володимир Фомичов був звільнений і вивезений з ДНР в жахливому стані. Зараз він почувається набагато краще і йде на поправку. Саме час Володимиру розповісти про своїх катів.

Також ми повідомляли, що в окупованій Горлівці прогримів вибух улісопосадці, де гралися діти. В результаті троє дітей загинуло на місці, одного у важкому стані госпіталізували.