Користувачі мережі були вражені наслідками вибуху, який стався в окупованій Горлівці.

Однак нові подробиці вас шокують.

Горлівка

Telegram-каналі LIVE STREAM нещодавно опублікував відео, зроблене очевидцями на місці інциденту.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У відповідь на відео блогер Відаль Сорокін додав:

"Чотири підлітка йшли через позиції з Бессарабки в сторону Майорська і підірвалися на міні".

Крім того, вже з’явилась інформація про загиблих.

Ними виявилися семикласник Кирило Коробов, 13-річний Андрій Максименко і восьмикласник Віталій Бербінов. Поранили 10-річного Дмитра Кожуха.

До слова, в мережі були опубліковані імена загиблих і пораненого підлітка через вибух під окупованою Горлівкою. Таку інформацію надала організація "Східна правозахисна група" у своєму профілі у Facebook.

Як зазначають в організації, травми отримав 10-річний підліток Дмитро Кожух. На даний момент він госпіталізований в хірургічне відділення з осколковими пораненнями м'яких тканин усього тіла.

Горлівка

У числі загиблих: Кирило Коробок (7-й клас), Андрій Максименко (13 років), Віталій Бербинов (8-й клас).

Вибух прогримів 30 вересня у лісосмузі в Горлівці на Донбасі. Загиблі діти були в самому епіцентрі на момент події. Наголошується, що вибух стався близько нульового блокпоста.

На даний момент стало відомо, що вибухнув штатний боєприпас типу МОН.

О ПОГИБШИХ СЕГОДНЯ ДЕТЯХ БЛИЗ ГОРЛОВКИ По информации руководителя мониторингового направления нашей организации Веры...

Geplaatst door Восточная Правозащитная Группа op Zondag 30 september 2018

Також раніше трапився ще один інцидент на території, окупованій терористами. У Макіївці 26 вересня 39 осіб, серед яких 2 дитини, потрапили в реанімацію через потужне отруєння. Пізніше число постраждалих стало зростати. З'ясувалося, що отруїлися люди водою з-під крана, яка проходила дезінфекцію.

Як з'ясувалося пізніше, хлор, який використовувався Макіївською фільтрувальною станцією, постачали з Росії замість гуманітарної допомоги, яку надали Донбасу з Швейцарії. Проте зарубіжний хлор не застосовувався, а замість нього в труби засипали хиімзасіб російського виробництва.

Експерти відзначили, що причиною забруднення води можна вважати неправильну процедуру очищення води або потрапляння в систему водопостачання небезпечних речовин, включаючи хімікати.

В ОБСЄ був відправлений запит для з'ясування деталей того, що сталося. За підсумком кількість жертв отруєння зросла до 100 осіб, однак окупанти і їх "ЗМІ" приховують реальну кількість постраждалих.

Нагадаємо, днями у мережі з'явилися фото, на яких відображено буквально останні секунди життя ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Як повідомляв Znaj.ua, в п'ятницю, 28 вересня столичний залізничний вокзал пережив термінову евакуацію через повідомлення невідомо про мінування потяга "Київ-Маріуполь".

Також Znaj.ua писав про те, що на станції Одеса-Застава 1 три підлітка з Одеси влаштували небезпечну гру на даху вагона, що призвело до трагедії. Таку інформацію повідомляють "Факти".