Бо за що твориться в "ДНР". Сам себе замовив претендент на владу Ігор Хакимзянов. Саме таким чином вирішив піаритися один із кондидатів на пост глави"ДНР". Треба ж було до такого додуматися? Звичайно ж він не подбав, аби в епіцентрі вибуху не було зайвих осіб. В результаті вибуху постраждали ні в чому не винні люди.

Вибух в тимчасово окупованому Донецьку під час з'їзду комуністів у суботу, 29 вересня, інсценував сам поранений під час НП колишній "міністр оборони" так званої ДНР Ігоря Хакимзянов. Про це повідомляє Громадське з посиланням на видання бойовиків.

"Висловивши бажання поборотися за посаду голови "ДНР" на виборах 11 листопада Ігор Хакимзянов інсценував замах на себе. Є оперативні дані, хлопці наші працювали, він (Хакимзянов, - прим. ред.) вважав, що це хороший піар хід - невелике замах додасть йому популярності. Ми не могли очікувати, що це буде зроблено таким чином, адже постраждали люди, в той час як він не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після такого інцеденту чи стане Ігор Хакимзянов претендувати і далі на пост глави терористів невідомо. Сподіваємося, його притягнуть до відповідальності і він відповість за свій "невдалий піар". Які сюрпризи чекати ще від передвиборчої компанії у "ДНР" невідомо, сподіваємося, обійдеться без жертв серед мирного населення.

"Знай.иа" повідомив також: підрив компартії в Донецьку: відео з місця подій. В окупованому путінськими бойовиками 29 вересня пролунав потужний вибух. За інформацією так званих місцевих ЗМІ стало відомо, що в результаті вибуху постраждав Ігор Хакимзянов, який раніше був міністром оборони ДНР".

"Знай.иа" раніше писав: розділив долю Захарченко: "ДНР" підірвали ще одного "міністра". За попередньою інформацією постраждало 3 людини, важче поранена осколками секретар Ірина Якіна. Серед постраждалих опинився також кандидат на пост глави ДНР екс-міністр оборони Ігор Хакимзянов. На місці події працюють правоохоронні органи. Чекаємо на результат