Депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявив про те, що на нього готується замах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Він повідомив, що має інформацію з джерел, близьких до ФСБ, що на нього готується "черговий замах і кінець листопада є крайньою датою ліквідації".

Про погрози і загрози Я вже звик і навіть не реагую на погрози та повідомлення на кшталт: «Мося тебя уже заждался твой...

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Zondag 30 september 2018

"Я вже звик і навіть не реагую на погрози та повідомлення на кшталт: "Мося тебя уже заждался твой друг Сашко Билий!". В той же час маю достовірну інформацію з Москви, з джерел близьких до ФСБ, що на мене готується черговий замах і кінець листопада є крайньою датою моєї ліквідації. Тобто в нашій столиці вже діє диверсійна група і можливо мішень не лише я", - написав він у Facebook.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Мосійчук заявив, що сам не знає, чому він є мішенню, але точно впевнений, що "процес запущено".

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

"Я не знаю чому саме я, яка мета мого вбивства, але я точно знаю, що процес запущено. До сьогодні я мав інформацію, але сумнівався в її правдивості. Щойно я отримав ще одне підтвердження і тепер немаю жодного сумніву. Для чого я це пишу? Для того, щоб ворог знав, що нам відомі їхні плани і ми вже чекаємо на них. Можливо цей допис зупине терористів-диверсантів і це збереже комусь життя", - сказав Мосійчук.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року на нардепа Ігоря Мосійчука вчинили замах.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

У Києві на виході з офісу телеканалу "Еспрессо" стався вибух. В результаті вибуху загинули двоє і отримали поранення троє осіб, в тому числі народний депутат Ігор Мосійчук та політолог Віталій Бала, які були відразу ж госпіталізовані і прооперовані.

Загиблі - двоє поліцейських: охоронець Мосійчука Руслан Кушнір (помер по дорозі в лікарню) і місцевий житель, 36-річний Михайло Мормиль. Вибух кваліфікований як теракт, а слідство знаходиться під контролем СБУ.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Після цього вівся слідчий процес. У квітні Служба безпеки України розкрила спробу замаху на народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Нагадаємо, нахабну брехню Мосійчука викрили у мережі.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", Мосійчук побив Лещенка дечим довгим через орієнтацію Ляшка.

Також портал "Знай.ua" передавав, що вся Україна регоче над Мосійчуком, який облизав Ляшка