Ініційована партією “РОЗУМНА СИЛА” підписна кампанія Народної декларації про мир триває. Мешканці Києва висловили свою позицію: вони проти війни, яка вже забрала тисячі життів наших співвітчизників.

На збори в підтримку Народної декларації про мир прийшли як активісти та однодумці «РОЗУМНОЇ СИЛИ», так і просто небайдужі кияни, які прагнуть припинення війни та об’єднання – всього понад 250 чоловік. Зібрані на заході підписи заступник Голови політичної партії “РОЗУМНА СИЛА” Олександр Савченко особисто передав до місцевої влади у КМДА.

«Як можна зрозуміти людей, які пропонують «іти до кінця», закликають знищувати всіх, хто не розділяє їхніх поглядів? Донбас – це наші українські землі, це наші українські громадяни, і ми хочемо, щоб країна була єдиною», – кажуть учасники акції.

Кияни заявили про свою позицію: вони проти війни, яка вже забрала тисячі життів наших співвітчизників.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«Кожного дня до офісів нашої партії по всій країні звертаються українські громадяни і висловлюють свою підтримку. Ми бачимо, що мирна програма знаходить відгук у людей, бо вони втомилися від обіцянок влади, яка всіма силами намагається цю війну продовжувати. Але час сказати їй: «годі». Люди мають свою позицію і не будуть мовчати», – наголосив Олександр Савченко, виступаючи під час зібрання.

Таким чином вже майже у всіх регіонах підписи громадян з вимогами до миру та об’єднання країни передані до обласних державних адміністрацій. Мета – зібрати 1 мільйон підписів те передати вимогу до влади щодо припинення війни безпосередньо Президенту України.

Нагадаємо, нещодавно лідери «РОЗУМНОЇ СИЛИ» презентували свою програму відновлення миру в Україні та підписали Народну декларацію про мир з ініціативною групою мешканців Луганська, після чого розпочалась підписна кампанія по всій Україні. Народну декларацію про мир також підтримали у європарламенті, зокрема ліве крило німецьких парламентаріїв, які пообіцяли підняти витання миру та тиску з боку влади на партію “РОЗУМНА СИЛА” на найближчому засіданні ПАРЄ. Наразі вже зібрано понад 100 000 підписів і ця кількість збільшується щохвилини: підписання проходять в усіх куточках України.