Якщо звернути увагу, хто і як голосував у парламенті на цьому тижні, стає очевидно, що політика Тимошенко і Порошенко принципово відрізнятися не будуть. Вони сповідують свободу слова тільки для себе.

Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив політолог Євген Філіндаш.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

“Зверніть увагу і запам'ятайте, хто і як голосував. Потрібно нагадати і повторити, що всі фракції евромайдана і ті, хто зараз входить у коаліцію і ті хто входили, всі від Тимошенко до Порошенко, всі голосували “За”. Що ще раз показує відсутність принципової різниці між Порошенком і Тимошенко і всіма іншими фігурами з того табору”, - підкреслив Філіндаш.

За словами політолога, голосування за введення санкцій проти телеканалів “NewsOne” і “112 Україна” є показовими: хто за які цінності виступає насправді.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Верховна Рада України
Верховна Рада України

“Ось вони і показали, яку свободу слова вони сповідують. Вони сповідують свободу слова тільки для себе. І потрібно запам'ятати тих, хто голосував проти цього рішення. Це депутати від опозиційного блоку, хоча не всі. Що теж дуже дивно. Це Євген Мураєв, лідер партії “Наші” та ще окремі депутати, які голосували проти”, - нагадав експерт.

Євген Філіндаш порадив виборцям запам'ятати імена політиків з однієї й іншої сторони, і не забувати про це на виборах. За його словами, дане голосування показало вичерпний список тих, хто хоче побудувати тоталітарну державу в Україні.