У Латвії проходять парламентські вибори. Відомо, що у виборах беруть участь 16 партій, які обираються в п'яти виборчих районах країни.

За інформацією Poll and Polls, найвищий рейтинг у партії, яка підтримує проросійські погляди - Соціал-демократична партія "Згода" (20,9%).

Дана політична сила протягом усього свого існування підтримує інтереси російськомовних і орієнтується на дружбу з Росією. В даний момент у парламенті у партії 24 місця з 100. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Слідом за "Згодою" йде партія "Союз зелених і селян". У неї 17,6% підтримки. Після неї - "Кому належить держава" (13,8%). "Нова консервативна партія" набрала 12,7%.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Увійти до парламенту можуть партії, які перетнули бар'єр у 5%. Хоча "Згода" і має чверть місць у Сеймі, вона є партією опозиції, адже "Союз зелених і селян", "Єдність" та "Національне об'єднання" створили коаліцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент Латвії Віке-Фрейберга розповіла всю правду про владу. Потрібно вміти вислухати народ, а потім зробити правильні висновки. Діяти тільки в інтересах свого народу, інакше інший шлях може призвести до негативних наслідків.

Варто нагадати, що політичний аналітик Денис Гаєвський впевнений, що президент Петро Порошенко є одним з фаворитів президентських виборів.

"Крім наявності колосальних фінансових ресурсів, Порошенко володіє серйозним впливом на силовий блок, судову систему, місцеві еліти. Тому, незважаючи на серйозне падіння рейтингів, шанси Порошенка на переобрання обнуляти категорично не можна", - стверджує Гаєвський.

Нагадаємо, Британія змусить Путіна довго і болісно відповідати за всі гріхи.

Як повідомляв Знай.uа трон під Путіним похитнувся, в Росії щось назріває: з'явилися неймовірні дані.

Знай.uа писав, Путін зняв з посади губернатора Санкт-Петербургу.