Анатолій Гриценко прокоментував вибухи в Ічні Чернігівської області та підкреслив, що за це мають понести відповідальність найвищі чиновники.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Попередні чотири катастрофи такого масштабу нікого і нічому не навчили?! Мають полетіти голови: не стрілочників, як було дотепер, а вже найвищих чинів - у погонах і без погон», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

Він додав, що в першу чергу треба надати допомогу людям, потім провести швидке і чесне розслідування, а третє - покарати винних.

«Ще один арсенал злітає у повітря. За період війни це вже п'ятий! Нищення бойового потенціалу воюючої армії. Мільярдні втрати в грошовому вимірі. Виготовити таку кількість і таку номенклатуру боєприпасів ми зараз не спроможні. Закупити в когось і привезти безпечно - так само», - пише Анатолій Гриценко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба сталась пожежа. Орієнтовно на складах знаходиться 88 тисяч тон боєприпасів.