У вибухах на складах в Україні винні не іноземні диверсанти, не випадковість, а українська військова “еліта”, яка намагається приховати масові розкрадання

Таку думку висловив народний депутат від партії «Наш край» Сергій Шахов, пише Рoliteka.

“Кожен день я своїми очима бачу підірвані будинки. Люди жили поруч з цими складами, а снаряди розліталися в 20-кілометровій зоні. Про які 500 метрів говорять? 20 кілометрів, до 30, навіть до 50-ти кілометрів. Сьогодні є загиблі люди, люди з поствоєнним синдромом”, – повідомив політик.

“Мало того, що 1 млн 700 тисяч переселенців практично кинуті напризволяще, у нас в країні вибухають склади. 300 тисяч тонн, тільки уявіть! Це півкраїни можна підірвати. У вищих ешелонах влади у нас військова мафія, вона грабує людей на війні, за щитом війни ховається, поки хлопці гинуть в окопах”, – пояснив нардеп.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

“Висновків з Балаклії ніхто не зробив, в 2004-2007 щороку гриміли вибухи на складах. Сьогодні йде війна люди гинуть кожен день, суїцид на кожному кроці. Набивають собі мільярди в кишені і намагаються втекти з країни. Справа не тільки в Полтораку, не тільки в міністрі оборони, справа взагалі в Кабінеті Міністрів України. У нас міністрів-то немає. Всі якісь незрозумілі, іноземні”, – констатував Сергій Шахов.

“Так, Верховна Рада виділяє, голосує за бюджет. В тому році 100 млн виділили на будівництво та утилізацію. Де ці гроші? Ні за одну копійку не відзвітували. Спочатку потрібно зробити аудит всіх складів. Як тільки зроблять аудит всіх складів, а їх ще море в нашій країні, які належним чином не охороняються, стане зрозуміло, чого не вистачає на цих складах, буде зрозуміло, скільки вивезли всього”, – пропонує політик.

“Що було у Сватовому? На звалищі знаходили висипаний порох, а кольоровий метал вивозився і продавався. Що сталося на інших складах? Сказано було, що в Сватівському складу стрельнула ракетниця і потрапила в снаряд і почали вибухати склади. Про що ми говоримо, трава загорілася, і склади почали вибухати? Звичайно, ні. Це диверсія. І не треба винних шукати ззовні, треба шукати всередині нашої країни”, – підсумував Шахов.