Український політолог і медіаексперт Олесандр Чекмішев створив "портрет" типового московського попа. Він написав, що вони усі виглядають приблизно однаково: "кругле черево, нечесана ріденька борідка, засмальцьоваване немите волосся, червона пика, вузенькі, свинячі, залляті бухлом очі". Словесний портрет він виклав на своїй сторінці в Facebook.

Типовий портрет московського попа: кругле черево, нечесана ріденька борідка, засмальцьоваване немите волосся, червона...

Geplaatst door Oleksandr Chekmyshev op Donderdag 11 oktober 2018

"Цей барига (московський піп, - ред.) передовсім переймається тим, щоби побільше зідрати з прихожан, якнайбільше приховати й залишити собі та якнайменше передати "нагору" благочинному. Ідеологічні настанови виконує задньою лівою - приблизно так, як напередодні розвалу "совка" армійські політруки проводили політінформації", - написав він.

Також він написав про своєрідний стартер пак московського попа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Набір штампів примітивний: "русский мир, каноничесное православие, раскольники, анафема, бандеровци, хунта". Віра для цієї істоти - це щось настільки далеке, і незрозуміле, як скрипка для неандертальця. Впізнаєте? Чи не пора виганяти свиней із Храму", - написав Чекмішев.

Раніше ми писали, що з вересня, патріарх московський і всієї Русі Кирило направив листи главам помісних православних церков, в яких написав про позицію руської церкви у зв'язку з зусиллями Константинопольського Патріарха за поданням Українській православній церкві автокефалії. Про це заявив джерело росЗМІ в МПЦ.

Також ми повідомляли, що в Антіохійській православної церкви вирішили підтримати позицію РПЦ. Її ієрархи закликали Вселенського Патріарха провести екстрене зібрання предстоятелів помісних церков.

Ця церква не вважає, що затвердження нової церкви в межах канонічних кордонів існуючих патріархатів або автокефальних церков є методом для вирішення конфліктів.

Нагадаємо, ще одна церква вирішила зробити Путіну приємно.

Як раніше передава портал Знай.ua, московські попи прозріли і відчули свій близький кінець.

Також портал Знай.ua передавав, що московські попи відреагували на рішення Синоду.