Головний "дієтолог" країни, міністр соціальної політики України Андрій Рева, який заявив, що українці забагато їдять, взяв собі заступницю, якій щомісячно платить 25 мінімальних зарплат.

У міністра соціальної політики України Андрія Реви з'явилася помічниця - молода і симпатична Олександра Чуркіна. Зарплата Олександри становить 93 тисячі грн в місяць.

Про це в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер, пише видання "Інформатор".

"Як виявилося міністр соціальної політики України Андрій Рева не тільки любитель ситної їжі, дорогої техніки і заборонених соціальних мереж! А ще і великий поціновувач молодих, симпатичних дівчат!

Нещодавно Рева взяв своїм заступником 30-ти річну Олександру Чуркіну! Молоду Рудоволосу дівчину! А тепер увага !!! Зарплата Олександри становить близько 93 000 в місяць" - іронізує Шнайдер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Соціальні мережі бурхливо відреагували на цю подію. Найпрестойніший коментар звучить так: "олігархічний режим найбільш злиденної країни Європи йде у відрив".

Нагадаємо, що сам міністр явно не на дієті. Андрій Рева показав українцям свої статки.

Міністр соціальної політики України відзвітував про свої доходи в декларації за 2017 рік . Він зазначив 711 289 грн доходів.

Нагадаємо також, Рева хоче змусити українців повернути субсидії: він вважає, що нам заплатили забагато.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рева звернувся до тих, хто "забагато їсть"

Також "Знай.ua" писав про фінансові апетити головного "дієтолога" України Андря Реви.