Колишній народеп України від "Партії регіонів" Микола Левченко був змушений тікати з Росії.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав український журналіст з проросійськими поглядами Олександр Чаленко, який втік до РФ після Майдану.

"Микола Левченко живе в Чорногорії. На узбережжі у місті Герцег Нові. У нього там, як мені сказали, є нерухомість. Живе вже десь з півроку", — написав журналіст.

Він додав, що екс-регіонал залишив Росію не з доброї волі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як мені повідомили, причиною від'їзду стало те, що його попросили покинути Росію, він з кимось увійшов у конфлікт",— додав Чаленко.

Відзначимо, в 2016 році тодішній один з ватажків бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський заявив, що екс-реионал Левченко хотів підірвати власними інтересами ідею так званої "російської весни". За його словами, Левченко пропонував скористатися ситуацією на Донбасі, щоб "полякати" українську владу.

Раніше повідомлялося, що колишній член Партії регіонів, екс-бютівець Володимир Олійник, який втік у Москву, порівняв українців з терористами, які захопили театр в Росії під час мюзиклу "Норд-Ост".

Також він відзначився маразматичною заявою про те, що в Україні нібито встановився "бандерівський" режим. Своїми нетверезими міркуваннями він поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Крім того, Олійник закликав терористів "ЛДНР" до "визвольного руху" вглиб України шляхом активізації на мирних територіях своїх політичних проектів.

Також раніше повідомлялося, що екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.

При цьому, увагу громадськості привернули не тільки її бредні, але і зовнішність. Про що свідчать численні повідомлення в соцмережах.

Нагадаємо, Тимошенко і скандальну подружку Януковича "розтягує" один і той же чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" "на підвал" терористів "ДНР" потрапив видний регіонал.

Також арнее портал "Знай.uа" повідомляв, що головному екс-регіоналу Єфремову продовжили арешт.