У суботу, 27 жовтня, відбувся чотиристоронній саміт Сирії в Стамбулі. На ньому були присутні канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Росії Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон і президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Перед самітом, під час зустрічі в Стамбулі Ангела Меркель поставила Володимиру Путіну запитання російською мовою.

"Сибірське пальто?", поцікавилася канцлер.

На таку зацікавленість Меркель Путін відповів негативно.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глава Кремля Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель проводять двосторонню зустріч на полях саміту.

На цьому саміті більшість уваги буде приділено сирійської проблеми.

Відомо, що розмова між двома керівниками країн відбувається у палаці Вахдеттин.

Перед цим тут же відбулися двосторонні переговори Путіна і глави Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, а пізніше в палаці пройде і сам чотиристоронній саміт, в якому візбмуть участь - Росія-Німеччина-Франція-Туреччина.

В РФ, у свою чергу, зазначають, що діалог Росії і Німеччини залишається активним, незважаючи на позицію Меркель щодо окупації Росією частини України.

Нагадаємо, всього дві новини з Європи змусять долар рвонути вгору. Крапкою в цьому питанні стане результат переговорів на саміті.

Як повідомляв "Знай. ua", Путін зустрівся з Меркель.

"Знай. ua" писав, що прем'єр запропонував зняти санкції з Путіна і запросив у гості.