Керівник фракції «Наш Край» в Київській обласній раді Ярослав Добрянський на своїй сторінці в Facebook спростував інформацію , що з'явилася, про те, що він переорієнтувався на Юлію Тимошенко, повідомляє незалежний журналіст-аналітик Роман Доля.

Як зазначає Добрянський, «на днях «Батьківщина» Тимошенко разом з маргінальною «Свободою» під Кабміном і Адміністрацією Президента «гнали хвилю» проти підвищення ціни на газ. Закликали скасувати постанову Кабміну про нові тарифи. Хоча зобов'язання урівняти внутрішню ціну з ціною імпортного газу Україна взяла рівно 10 років тому: коли Гройсман був мером Вінниці, а прем'єр-міністром ... Тимошенко. Це не в мене така гарна пам'ять, а у Порошенка, який нагадав про меморандум з МВФ від 31 жовтня 2008 року. І жорстко поставив завдання Гройсману - розширити програму субсидій».

«Певно, зовсім погані справи у Юлії Володимирівни. Зараз намагається хоч за вуха притягти до свого табору всіх, хто їй здається опозиціонером влади. Ось і мене в «коаліцію» записали. Хоча у мене не така хороша пам'ять, як у Президента, але я точно пам'ятаю, що такого не було», - зазначив Добрянський.