Комітети Верховної Ради з питань запобігання корупції, а також національної безпеки приступили до вивчення звіту Рахункової палати щодо ДП "Украерорух". Про це повідомили народні депутати.

Зокрема, заступник голови антикорупційного Комітету Юрій Савчук заявив, що цей звіт для них важливий, і вони мають намір детально його вивчити.

"Звіт ми отримали. Зараз він в секретаріаті Комітету. З огляду на важливість документа, виносити його на розгляд комітету потрібно не поспішаючи, щоб ми його, скажімо так, не провалили. Тому в даний час звіт вивчається секретаріатом Комітету", - сказав він.

Секретар Комітету ВР з питань національної безпеки Іван Винник в свою чергу підтвердив, що звіт вже отримано, а значить, буде розглянуто найближчим часом.

"Я займуся цим питанням", - заявив депутат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після повного аудиту ДП "Украерорух", Рахункова палата виявила низку порушень, допущених посадовими особами підприємства, і звернулася в СБУ. За виявленими фактами відкрито кримінальне провадження.

Дивіться: Про факти корупції на державному підприємстві "Украерорух"

Нагадаємо, "Украерорух" опинився в "чорному списку" СБУ. Як повідомляв "Знай.ua", компанія "Украерорух" оскандалилась сумнівним тендером. Також "Знай.ua" писав, доходами Бабейчука займуться антикорупціонери.