У скандалі з народним депутатом від «радикалів» Андрієм Лозовим спливли несподівані подробиці

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

"Державного розуму люди не переймаються такими дрібницями. А вже тут такі несуттєві деталі, то помічник ходив в обмінник, а то обмінник приїжджав до помічника. Якась х*р різниця?! Головне, що Андрюху Лозового підставили покидьки і негідники. Можливо, це навіть були агенти ФСБ", – зазначив він.

Більш того, Лесєв розповів, як інцидент підносять самі чеські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"А ось чеські ЗМІ цю історію подають зовсім по-іншому. На думку чехів, як тільки продавець повідомив Лозовому, що його купюри підроблені, він тут же втік. І поліція його вже витягала з літака. Погодьтеся, трохи дивна поведінка людини, який за легендою, має тільки дізнатися, що його купюри підроблені", – підкреслив він.

У той же час телеведучий звернув увагу на «золоту» декларацію нардепа.

"Йому 29 років. Батьки ні олігархи, ні бізнесмени. Сам хлопчина навчався у педагогічному університеті. Ніде офіційно, крім як помічником народного депутата, не працював. Ніяким бізнесом не займався. Але у нього по декларації легалізовані старовинні ікони, дорогі бренди годин, картини, антикваріат і купа бабла готівкою. Але на питання, де він це все нарив, він розповідає, що працював з 13 років кур’єром. Прямо хлопчик Боббі з "Острова скарбів", – уточнив він.

Як повідомлялося раніше, історія з фальшивими євро, якими хотів розплатитися в празькому магазині народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий, продовжує обростати подробицями.

Так, як повідомили в Управлінні поліції у справах іноземців Республіки Чехія, депутат пішов з магазину, коли продавщиня висловила підозру у справжності банкнот.

Як виявилося, депутат хотів придбати в магазині транзитного приміщення Терміналу 1 якийсь товар за 440 євро і віддав продавцеві три банкноти по 200 євро. Продавщиня перевірила їх детектором, який показав — банкноти були фальшивими.

Коли ж вона сказала про це покупця, той поспішив покинути приміщення. До його пошуків довелося залучити поліцію.