Українці стикнулися тим, що не можуть нормально придбати онлайн квитки на потяг перед Новим роком. Проблему на годині запитань до уряду 7 грудня озвучив народний депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

Звертаючись до голови Кабінету міністрів Володимира Гройсмана, Шахов звернув увагу на те, що питання з заробітними платами шахтарям так і не було вирішене. Так, шахтарі не отримали свої гроші перед днем шахтаря. Заборгованість перед ними є і напередодні Нового року.

"Мільярд гривень не було сплачено заборгованості по заробітних платах шахтарям, а йдуть новорічні свята. Перед днем шахтаря не заплатили зарплати, сьогодні вони також не заплачені. Хто понесе відповідальність за це і коли буде відсторонений від посади для розслідування міністр енергетики та палива Насалик", – додав нардеп.

Раніше повідомлялося, що через проблему з купівлею квитків через інтернет на центральному залізничному вокзалі Києва утворилися великі черги з обурених пасажирів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, українці різко відреагували на квитковий ажіотаж залізниці. Як повідомляв "Знай.ua", у Києві перекриють дороги через приїзд Грібаускайте. Також "Знай.ua" писав, у столиці не працюють залізничні каси.