Глава Мінінфраструктури Володимир Омелян постійно бреше, тому українців цим вже не здивувати. Про це в новому випуску передачі "Не добрий вечір" розповів її ведучий Ігор Лесев.

"Нехорошу людину часто називають худобою. Нехороша людина, який на послугу відповідає гидотою, вже називають невдячною тварюкою. А нехорошого і гидкого людини, який робить постійно дурості, називають тупий худобою. Міністр інфраструктури Володимир Омелян повністю відповідає відразу трьом критеріям", – заявив він .

Ведучий зазначив, що Омелян постійно бреше. Все що він озвучує – завжди не відповідає дійсності. Він також зауважив, що глава Мінінфраструктури ніколи не виконує того, що обіцяв, і порівняв його з Гаррі Поттером, повідомляє Politeka.

"І найдивовижніше. Все, за що цей персонаж із зовнішністю тупуватого Гаррі Поттера береться, обов’язково зламається. Останній такий випадок – комедійний запуск Аероекспресу з Києва до Борисполя. Там всього пару десятків кілометрів. Звичайний, сука, приміський потяг. І все одно ж не їздить без пригод. 4 поломки за один тиждень", – заявив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Лесев, називаючи Омеляна тупим, заявив, що це не образа, а лише характеристика його розумових здібностей, адже лише минулого тижня він "видав" черговий "перл".

"Він анонсував запуск поїзда між Євросоюзом і Китаєм, де Україна фігурує як транзитна країна. При цьому Омелян з властивим йому пафосом розповідає, що таких поїздів на рік ходитиме близько тисячі. Щоб поїзд з Євросоюзу доїхав до Китаю неодмінно через Україну, йому потрібно проїхати по Росії. Нагадаю, по тій самій Росії, через яку у нас в країні військовий стан".

"Україна не має інших сусідів на східному кордоні. Можна, звичайно, повернути на північ до Білорусії, але цей маршрут навіть на карті виглядає тупіше, ніж сам Омелян. Навіщо пускати поїзд з Польщі в Україну, щоб потім повернути на Білорусію, якщо коротше і швидше це ж зробити тільки через Білорусію? Це як з Києва їхати в Одесу через Чернігів", – зауважив ведучий.

Крім цього, ведучий засумнівався в адекватності глави Мінінфраструктури і припустив, що у міністра – роздвоєння особистості.

"Дивіться. Цей Незнайко в окулярах пропонує закрити залізничне сполучення з Росією. А через два тижні розповідає, що Україна стане найбільшим транзитером залізничних вантажів, які підуть через територію Росії. І він у всьому цьому не бачить ніякої алогічності і безглуздості. Він взагалі українців тримає за ідіотів. Він вважає, що нам можна згодувати будь л*йно", – заявив Лесев.

Лесев зазначив, що міністр озвучує українцям "х*інь", яка неможлива навіть на теоретичному рівні і запропонував повернутися на три роки назад, щоб зрозуміти, що з себе представляє Омелян.

Ведучий нагадав, що Омелян тоді працював заступником у іншого казкового фантазера з прізвищем Пивоварський. А зганьбилися вони тоді через відкриття Шовкового шляху і запуску товарних поїздів, які не можуть конкурувати з іншими перевізниками через неадекватну цінову політику.

"Укрзалізниця тоді виставила ціну за доставку одного сорокофутового контейнера 5,5 тисячі доларів. Це абсолютно неконкурентна ціна. Провести аналогічний обсяг вантажу на автомобілі через Росію коштує в півтора рази дешевше. Везти контейнера через два моря, де можуть бути шторми – це неможливість скласти регулярний графік доставки вантажів. І в результаті цей поїзд так і не повернувся назад в Україну. До сих пір не знайшли клієнтів, які його б завантажили товаром. Пацани пустили поїзд, просрали його і одночасно зробили посміховиськом всю країну", – заявив він.

"І адже це історія не про те, що не потрібно шукати альтернативних шляхів в ту ж Азію. Це історія про інше. Про некомпетентне персонажа, що займає високу посаду не по своєму розуму. А все тому, що ця людина не поважає своїх співгромадян. Адже у нього за 3 роки нічого не зроблено. нічого не працює. але у нас ще і немає можливості якось впливати на зміну чиновника-ідіота. Чиновника, який корчить з себе ультра-патріота, але після звільнення тут же звалить з України. До побачення, сподіваюся і у нас з вами настане добрий вечір!", – підсумував ведучий.

Дивіться: Міністр інфраструктури Володимир Омелян пропонує закрити транспортне сполучення з Росією

Нагадаємо, Укрзалізниця змінила графік роботи кас на Новий рік та Різдво. Як повідомляв "Знай.ua", каси Укрзалізниці перенесли. Також "Знай.ua" писав, що "Укрзалізниця" запускає новий маршрут.