Політична партія Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна" випустила грудневий партійний номер однойменної газети. Мешканці та гості столиці вже можуть ознайомитись з випуском біля станцій метрополітену.

Газету поширюють, як і раніше, безкоштовно біля станцій метро. Головною новиною чергового номеру стала підтримка Громадським рухом “Рідна країна” Анатолія Гриценка на посаду Президента України як єдиного кандидата від проукраїнської, проєвропейської та продемократичної опозиції.

Читайте про те, на скільки влада збільшила видатки на своє утримання за рахунок державного бюджету. Також в газеті ви знайдете детальну інформацію про пам`ятні дати на 2019 рік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дивіться: "ЗНО для майбутнього президента", Микола Томенко

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підписав указ про виведення військ з території Сирії.Як повідомляв "Знай.ua", перший президент УкраїниЛеонід Кравчук нещодавно висловив свою версію стосовно того, хто може перемогти на майбутніх виборах, а також прокоментував найбільш ймовірні кандидатури на пост глави держави. Також "Знай.ua" писав, у мережі опублікували відео, відзняте в одному з елітних ресторанів Києва, куди нещодавно приїздив український президент Петро Порошенко.