У мережі опублікували відео, відзняте в одному з елітних ресторанів Києва, куди нещодавно приїздив український президент Петро Порошенко. Відповідні кадри виклала на сторінці у Facebook Ярослава Коба:

Припускають, що саме у цьому закладі свій день народження святкував народження Генпрокурор України Юрій Луценко, за попередніми даними ресторан входить до переліку найдорожчих у столиці.

Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко
Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Такий висновок уважні користувачі зробили судячи з цін, заявлених у меню. Наприклад, мале фірмове плато з морепродуктів коштує 2 690 гривень, а велике – 4 980. Тартар з лосося і тунця подають за 1 250 гривень.

Звернемо увагу, що це спровокувало справжній ажіотаж у мережі:

Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко
Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко

"Зрадушка", "Іншими словами - вони не можуть собі дозволити поїсти? Дуже дивний пост", "Знаєш рибні місця", "А що йому, на станції метро" Лісова "шаурму є?" – пишуть у коментарях користувачі.

Цікаво, що саме відео згодом з невідомих причин зникло з мережі, але залишилися скріншоти з нього.

Дивіться: Порошенка та Луценка помітили в елітному ресторані

Нагадаємо, Порошенко пообіцяв до кінця 2018 року виплатити матеріальну допомогу родинам полонених українських моряків.Як повідомляв "Знай.ua", Кравчук зробив ставки на майбутнього президента. Також "Знай.ua" писав, Порошенко затвердив останню зміну до Бюджетного кодексу.