Перший український президент Леонід Кравчук повідомив про власне бачення результатів майбутніх президентських виборів журналістам перед початком круглого столу щодо агресії Росії. Також він прокоментував кандидатури, які ймовірно переможуть у боротьбі за пост глави держави.

Екс-гарант заявив, що на даний момент Юлія Тимошенко, лідер "Батьківщини", має всі шанси на перемогу в майбутніх виборах і додав, що її передвиборча компанія йому імпонує. Він розповів, що прочитав програму фракції і вона йому зрозуміла і близька. У той же час Кравчук вважає, що рейтинг Порошенко занадто низький, щоб об'єднуватися навколо нього.

За словами ветерана української політики, якщо б вибори відбулися сьогодні, то гарантовано перемогла б Тимошенко, але яким буде результат 31 березня, невідомо нікому.

Народний депутат Вадим Рабинович закликав всіх українських громадян голосувати на майбутніх виборах усвідомлено і таким чином, щоб вигнати з парламенту всіх "свиней" в наступному році. Політик провів аналогію з символом 2019 року – свинею, підкресливши, що це знак того, що всіх політиків, які йому відповідають, потрібно відправити на забій. Рабінович вважає, що люди вже натерпілися і прекрасно бачать, що відбувається в парламенті, тому зараз головне – зберігати спокій, не нервувати, не піддаватися всеукраїнському депресняку, йти на вибори і перемагати, що поставить крапку в правлінні цієї влади.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також депутат заявив, що нинішній склад парламенту не представляє інтереси населення України і не є народним. Провладні депутати, на думку Рабіновича, постійно приймають антиконституційні і антинародні закони.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що висувати свою кандидатуру в артистів Кварталу 95 стає модним – ще одна зірка прийняла це рішення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Володимир Зеленський висловив свою думку про те, хто повинен очолити Україну і назвав основну якість, якою повинен володіти майбутній президент.

ТакожЗнай.uа" писав, що Ігор Кондратюк висловив свою думку з приводу ідеї обрати українським президентом Володимира Зеленського або Святослава Вакарчука.