Колишній депутат російської Державної Думи Ілля Пономарьов повідомив про головну стратегію Путіна в Україні.

Про це він дав коментар в ефірі одного з телеканалів, пише "Хвиля".

Пономарьов розповів, що головна стратегія Путіна щодо України полягає у провокуванні конфліктів, які створені на релігійному ґрунті. За його інформацією, після розгорання подібного конфлікту Кремль буде використати його у власних цілях.

Політик також зазначив, що церковний конфлікт - це частина планів Путіна:

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Наскільки я розумію стратегію пана Путіна, він хоче будь-яким способом спровокувати конфлікт, щоб було ось таке силове протистояння, пов'язане з церквою, для того, щоб потім це скрізь показувати по телебаченню, а може бути, інші речі навколо цього робити», – підкреслив Пономарьов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідувальний корабель ВМС Великобританії HMS Echo, який зайшов в порт Одеси, є сигналом для Росії, що свідчить про підтримку України перед загрозою агресії. Про це заявив міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон під час свого візиту в Україну, передає BBC. Уильянсон переконаний, що цей корабель не стане останнім. Слідом за ним в Україні з'являться і інші військові кораблі в рамках постійної присутності Великобританії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", окупанти відпрацьовують питання управління діями з'єднань, частин і підрозділів при веденні оборони з подальшим переходом в контрнаступ з метою виходу до адміністративних межах Донецької та Луганської областей. А ось бойовикам прийшли погані вісті – їм скасували т. н. "13 зарплату" і видадуть тільки премію в розмірі п'яти тисяч російських рублів.
"Знай.uа" писав, що оккупаційні війська дислокуються в непідготовленій для цього місцевості, наголошується в розвідданих. Окупаційне командування проводить великі командно-штабні навчання на окупованих територіях "ЛНР" і "ДНР". Тому бойовики були приведені у вищий ступінь бойової готовності.