Перший президент України Леонід Кравчук нещодавно висловив свою версію стосовно того, хто може перемогти на майбутніх виборах, а також прокоментував найбільш ймовірні кандидатури на пост глави держави.

Одразу перед початком круглого столу щодо агресії Росії, колишній гарант зазначив, що нібито на даний час всі шанси перемогти на майбутніх президентських виборах у лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, чия передвиборча програма йому імпонує, а у Петра Порошенка "занадто низький рейтинг", щоб навколо нього об'єднуватися.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

За словами Кравчука, якби вибори президента були сьогодні, то перемогла б Тимошенко, але що буде 31 березня - йому не відомо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Кравчук додав, що читав програму лідера "Батьківщини" і вона йому близька і зрозуміла.

Дивіться: Кравчук назвав прізвище майбутнього президента України

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав закон №9084 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України".Як повідомляв "Знай.ua", у мережі опублікували відео, відзняте в одному з елітних ресторанів Києва, куди нещодавно приїздив український президент Петро Порошенко. Також "Знай.ua" писав, спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що потрібно докласти всіх зусиль, щоб не допустити подальшої ескалації конфлікту, оскільки Російська Федерація шукає найменший привід для агресії.