Прем'єр-міністр Російської Федерації ухвалив рішення, згідно з яким перебування на російській території громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях Луганської і Донецької областей, збільшено до півроку.

В тексті опублікованого документа вказується: "Збільшити для громадян України, які постійно проживають на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України, безперервний строк тимчасового перебування на території Російської Федерації до 180 діб з дати кожного в'їзду на територію Російської Федерації".

До цього жителі окупованого сходу України могли розраховувати на 90 діб перебування на території Російської Федерації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Міністерство економічного розвитку України заявило про багатомільйонні збитки Росії з причини заборони на ввезення продукції українського походження. Рішення про заборону на ввезення певних видів товарів на російську територію підписав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. У перелік українських товарів, які заборонили ввозити, внесли українську кондитерську продукцію, горіхи, соняшникове масло, а також папір, котли, пшеницю, шпалери, меблі, трактори і інше обладнання.

Як повідомляв портал "Знай.uа": спливла інформація, що мобільний телефон Майкла Коена, який раніше працював помічником президента США, два роки тому був приєднаний до вишок стільникового зв'язку, розташованих у столиці Чехії. Отримані дані можуть свідчити про те, що він проводив у Празі секретні з представниками влади Росії.

Також "Знай.uа писав, що український президент Петро Порошенко заявив про те, хто присутній в списку санкцій проти російських громадян. У перелік внесуть тих, хто мав відношення до атаки на кораблі України в Керченській протоці, а також тих, хто причетний до незаконного затримання, судового фарсу, а також тих, хто безпосередньо віддавав наказ. За пропозиціями Служби безпеки України, а також Кабінету міністрів та враховуючи позиції Верховної ради, санкції торкнуться тих підприємств, які були помічені у військових поставках російським терористам і протидіють Україні.