Правозахисник з Броварів Володимир Ратуш хоче стати кандидатом на пост президента України.

Про це повідомляє 24 канал.

На питання журналістки, звідки він взяв 2,5 мільйони гривень для реєстрації, Ратуш відповів, що не вкрав їх, а заробив самостійно.

"Я не краду, заробив чесним шляхом. До цього був в "Народно-трудовий союз українців". Президентство – це мета кожного здорового українця, але життєві обставини не кожному дозволяють", – дав коментар Володимир Ратуш.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Офіційно першим кандидатом на пост президента став колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний український шоумен і керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський відверто розповів про гастролі в Росії. "Як кажуть, по взаємній симпатії. Ну, по-перше, це неможливо (виступи в РФ. – ред). У мене досить близькі стосунки з Вахтангом Кікабідзе … Я його фанат, для мене він гуру … Ось з приводу Росії у мене таке ж відчуття, як у Вахтанга Костянтиновича. Я не можу туди поїхати виступати, мені просто погано. Неважливо, хто що скаже, це моє внутрішнє", – підкреслив шоумен.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перший кандидат в президенти України вже подав свої документи в Центрвиборчком. Ним став колишній міністр екології і природних ресурсів України Ігор Шевченко. Спеціальність Ігоря Шевченка – юрист. Збирається нести країні справедливість. В березневих виборах глави держави він буде брати участь як самовисуванець. Після реєстрації заявив, що ще 10 років тому покинув свій бізнес і тепер керує благодійним фондом.
"Знай.uа" писав, що шоумен і комік Володимир Зеленский на виборах президента 2019 може перемогти і не теоретично. Таку думку висловив відомий політичний оглядач Леонід Швець. "Кого б не обрали президентом, битва за парламент буде спробою підкоригувати перемогу. Наприклад, перемагає Порошенка, Рада буде будуватися як антипорошенкивська", - розповів він.