Шоумен і продюсер Володимир Зеленський після заяви про рішення балотуватися в президенти України оголосив про те, що набирає людей у свою команду.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook, озвучивши вимоги до майбутніх членій своєї команди.

"Я вірю, що змінити країну можна тільки разом з тобою. Не стій осторонь - приєднуйся до моєї команди. Не важливі твій стать, релігія, освіта, мова, якою ти говориш. Важливо: ти ніколи не був у політиці, і поки що це - найголовніше", - заявив Зеленський.

Також у ролику він вказав адресу свого сайту: "Чекаю тебе тут (ze2019.com). Я йду. Ходімо зі мною, зробимо це разом!".

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в Україні стартувала виборча кампанія виборів президента 2019. 31 грудня в Україні стартувала президентська виборча кампанія. Вона триватиме 90 днів, а самі вибори відбудуться 31 березня.

Раніше ми писали, що студія "Квартал 95" у новорічну ніч показала пародію на щорічне звернення президента України Петра Порошенка з нового шоу "Новорічний Вечірній Квартал 2019" в честь Нового року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Ця пародія вийшла під назвою "З каремелькою за щокою - Новорічне звернення Порошенко".

Також повідомлялося, що після заяви гумориста Володимира Зеленського про його наміри балотуватися на посаду президента України під час майбутніх виборів, активізувалися фанати фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.

Артиста закликали включитися в президентську гонку. Як відомо, Вакарчук побажав українцям у 2019 році "справжніх змін", а у відповідь отримав прохання взяти приклад з шоумена Володимира Зеленського, який в новорічну ніч повідомив, що буде боротися за посаду президента України.

Нагадаємо, Зеленський став на захист російськомовних українців.

Як раніше повідомляв Знай.uа, у мережі порівняли гумор Зеленського і Притули.

"Знай.uа" писав, Зеленський розповів про смерть колеги в ДТП.