Шоумен та комік Володимир Зеленський оголосив про свій похід у президенти, хоча його програма досі не відома.

Зірка комедійних шоу заявив, що балотуватиметься у президенти, братиме участь у боротьбі за крісло президента, але досі не оголосив про свої цілі. Також мало є інформації про його команду. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зазначається, що після оголошення Зеленським рішення балотуватися в президенти, що пролунала за кілька секунд до Нового року, одразу спричинила вибух у мережі. Частина громадян оголосили про готовність голосувати за Зеленського, інші критикували це рішення, треті раділи нагоді подивитися у найближчі місяці цікаве політичне шоу.

За словами Зеленського, свою передвиборчу програму він оприлюднить одразу після того, як зареєструється кандидатом у президенти.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що рішення актора і шоумена Володимира Зеленського балотуватися в президента абсолютно нікого не здивувало і не стало сенсацією, оскільки його рейтинг в даний час просто зашкалює. Так вважає політолог Володимир Фесенко, про що він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Він зазначив: "Я давно говорив, що він піде на вибори. З таким рейтингом гріх не балотуватися. І він точно не технічний кандидат, а один з фаворитів майбутніх виборів. Він, звичайно, має повне право і на висунення, і на новорічне привітання українському народу. Вчора це робили відразу кілька потенційних кандидатів на пост Президента".

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр закордонних справ України Павло Клімкін переконаний, що за 2018 рік українці стали більш вільними і сильними.