Українське посольство у Вашингтоні звернулося із закликом до відомої американської телекомпанії CNN більш уважніше ставиться до своєї роботи і не підігравати пропаганді Кремля. Як передає replyua.net, відповідним чином відомство нашої країни відреагувало на неправдиву інформацію, яка з'явилася в ефірі каналу.

"Ми сподіваємося, що наші друзі з CNN будуть краще перевіряти факти. Сімферополь - українське місто на півострові Крим, окупованому Росією. Не слідуйте російським сценаріям", - наголошується в повідомленні.

Слід нагадати, що раніше CNN вляпався у скандал, так як у своєму новорічному матеріалі назвала незаконно аннексированный український Крим частиною Росії.

Раніше новий світовий чемпіон з швидких шахів Данило Дубів заявив, що категорично проти анексії Росією Кримського півострова. Так, він висловив переконання, що через кілька десятків років його співвітчизники будуть відчувати сором за цей епізод історії.

Нагадаємо, новорічне привітання Путіна викликало бурю негативу: росіяни прозріли.

Користувачі інтернету розкритикували новорічне привітання Путіна. Росіяни поставили масу дизлайків в YouTube. Так, на сторінці "Росії-1" новорічне звернення Путіна отримало близько тисячі "лайків" і понад п'ять тисяч "дизлайків", тобто знаків схвалення й несхвалення відповідно, передає "Ехо Москви".

Як повідомляв портал "Знай.uа": рішення популярного шоумена та актора Володимира Зеленського балотуватися у президента не стало сенсацією і абсолютно нікого не здивувало, так як його рейтинг на поточний момент просто зашкалює.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що телеканал " 1+1 "прославився" в заключні хвилини минулого 2018 року тим, що вирішив не показувати новорічне привітання президента України.