Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатом на пост президента України одній особі.

Як пише "Слово і Діло", дане рішення було прийнято на засіданні ЦВК.

Комісія відмовила в реєстрації кандидатом на пост президента України Володимира Ратушу через відсутність документа про сплату застави в розмірі 2,5 млн грн, недостатнього обсягу автобіографії та помилки в інформації про місце проживання. Рішення прийнято одноголосно 13 членами ЦВК, які були присутні на засіданні.

Вже шість чоловік подали заяви в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатами на виборах на пост президента України.

У перший день відкриття реєстрації, 31 грудня, документи подали колишній міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко і правозахисник Володимир Ратуш.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За станом на 3 січня заяви подали лідер соціал-демократів і член фракції "Блоку Петра Порошенка" Сергій Каплін, колишній лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко та мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий.

Примітно, що 31 грудня в Україні стартувала президентська виборча кампанія. Вона триватиме до 31 березня, коли відбудуться вибори шостого президента України.

Нагадаємо, Зеленський втер носа всім чиновникам і показав, яким має бути президент. Український актор та продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фрагмент з серіалу "Слуга народу". У відео він грає президента та пояснює чиновнику, те як необхідно налагодити порядок в державі.

Також "Знай.ua" писав, що один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.