Представники НАТО займуться моніторингом українських виборів президента.

Про це повідомляє Politeka.

Новина стала відома за результатами зустрічі Іванни Климпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, з Девідом Хоббсом, Генеральним секретарем Парламентської Асамблеї НАТО. Зустріч пройшла в Брюсселі.

На ній обговорено взаємодію України з Північноатлантичним військовим альянсом і майбутня інтеграція України до нього.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Климпуш-Цинцадзе закликала представника НАТО взяти участь у моніторингу виборів президента України 2019 року.

"Ми будемо раді вітати активну залученість місії спостерігачів ПА НАТО у моніторингу виборів", - заявила віце-прем'єр-міністр.

Девід Хоббс підтвердив, що парламентарі ПА НАТО з різних країн візьмуть участь в такому моніторингу.

"Ми розраховуємо на те, що вибори в Україні відбудуться відповідно до демократичних норм і стандартів", — підкреслив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ігор Тишкевич, експерт Інституту майбутнього вважає, що Володимир Зеленський, який оголосив себе кандидатом на пост президента України, насправді нібито не має наміру боротися за перемогу на весняних виборах, оскільки його ключова мета - потрапляння до Верховної Ради з партією "Слуга народу".

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірки Кварталу 95 за участю Володимира Зеленського, Євгена Кошового виконали сумну пісню про суворих українських реаліях. Заключна пісня концерту отримала назву "Ми не розуміємо Тато", що насправді є каламбуром. Те, що здається зверненням до батька в дійсності є риторичним зверненням до президента України Петру Порошенку. Пісня цілком побудована на грі слів і таке використання абревіатур.
"Знай.uа" писав, що українців на виборах в 2019 році повинні своїми голосами врятувати країну від подальшого знищення і забезпечити її розвиток. Таку думку висловив народний депутат, лідер партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабинович в ході підсумкового випуску своєї авторської програми "Хто кому Рабинович".