Один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.

Про це повідомило видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на Instagram.
Зеленський зазначив, що підкуп виборців - це стиль старих політиків, і його команда не буде проводити проплачених акцій.
"Якщо вам, вашим рідним або знайомим надійшла така пропозиція, просимо повідомити Зе! Команді в особисті повідомлення", - підкреслюється в заяві.

В коментарях передплатники вже повідомляють про нові факти інформаційних вкидань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новорічна ніч розділила українців на три табори – одні радіють заяві Зеленського, інші кажуть – краще залишити при владі Порошенко, треті взагалі кличуть на допомогу Вакарчука.

Нещодавно блогер під ніком Mason Lemberg показав зовсім іншого вірогідного кандидата, який, на його думку, складе гідну конкуренцію всім перерахованим вище. Мова йде про гумориста та волонтера Сергію Притулу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", новий виступ "Квартал 95", в якому взяли участь Монатік і Володимир Зеленський, поставило на вуха всю Україну.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відповідний ролик був опублікований на офіційній сторінці студії "Квартал 95" у Facebook, його супроводжував підпис: "Як MONATIK проходив кастинг на "Танці з Зірками"

"Знай.uа" писав, що перше розгорнуте інтерв'ю з коміком і творцем "Кварталу 95" Володимиром Зеленским на політичну тему показало його слабке місце. Проблема не в тому, що він не може дати однозначних відповідей на складні питання, а в тому, що як політик він нудний і банальний.

У великому інтерв'ю багатьох вразило те, що він запропонував "домовлятися з чортом" і наговорив дурниць про МВФ. Однак головною проблемою є те, що він не сказав нічого оригінального.