Український гуморист Володимир Зеленський, який висловив бажання балотуватися в президенти України, показав, як краще боротися з корупцією в Україні, пише Politeka.

Гумористична студія "Квартал 95" представила в мережі новий тизер серіалу "Слуга народу-2", в якому її лідер Володимир Зеленський у ролі президента України представив так званий дієвий спосіб боротьби з корупцією в країні. На відео гумористи показали нардепів, яким ампутували руки.

Ролик, опублікований на офіційній сторінці «Квартал 95» в Facebook, викликав неоднозначну реакцію. Деякі назвали подібний гумор надто жорстким хоча і потрібним для струсу, хтось же вважав такий метод єдино можливим у боротьбі з корупцією в Україні.

"Один з рецептів перемоги над корупцією в Україні. Як думаєте, жорстко чи справедливо?" — поцікавилися автори серіалу.

Цей ролик зібрав близько 195 тис. переглядів. Десятки користувачів соцмережі поділилися ним на своїх особистих сторінках в Facebook.

Користувачі мережі поспішили прокоментувати побачене. Володимир Зеленський отримав підтримку багатьох коментаторів.

"Тільки так можна щось виправити", "Так і треба", "Садити на палю, а ті хто вважає що це жорстоко, прошу згадати про дітей, які не отримують медичну допомогу, про пенсіонерів лізуть в петлю, тому що не можуть оплатити комуналку", "У Китаї розстрілюють, а наші захисники повернулися без рук,без ніг захищаючи нашу країну. А ці нездари обкрадають нас і ми їх повинні жаліти за те,що порушують конституцію,крадуть,брешут. Потрібно за корупцію розстріл", "Так все вірно в ролику описано! Нехай скажуть спасибі що немає ролика де їх на фарш пустили!", "Все вірно а з іншого в нашій багатій країні де самий БІДНИЙ народ злодійство не припинити!", — поспішили підтримати глядачі.

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що популярний комік і шоумен, а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський постраждав від злочинних дій невідомих хакерів.

Як повідомляв портал Знай.uа кандидатуру Зеленського обговорили політтехнолог Олексій Голобуцький і політолог Валерій Димов. Феноменом Зеленський стане, коли вийде в другий тур, або навіть переможе. Поки він не єдиний політик, який виник на телебаченні.

Також портал Знай.uа писав, що Владимир Зеленский може стати важливим конкурентом для Петра Порошенка. Він має всі шанси здобути друге місце на виборах президента і вибити звідти діючого гаранта.