Журналісти порівняли інтерв'ю Зеленського і викрили його у брехні повідомляють FaceNews.

Шоумен Володимир Зеленський у програмі «В гостях у Дмитра Гордона» спростував свої ж слова дворічної давності. Факти біографії кандидата в президенти різняться.

В інтерв'ю Гордону від 25 грудня 2018 року шоумен ділиться спогадами, чому не зміг виїхати на навчання до Ізраїлю і як вступив на юридичний факультет у Кривому Розі.

Так, Зеленський розповідає, що ще в школі він виграв в конкурсі англійської мови Toeful і отримав можливість вчитися в Ізраїлі. У результаті поїхали всі переможці, крім нього.

«Батько сказав: «Через мій труп». Я йшов з дому, жив у друзів, у Сашка Пікалова (ми ж з багатьма з «Кварталу» з дитинства дружимо). Кричав, погрожував йому, кидав у нього тапок, а він у мене, але він сказав: «Немає», - згадує у Гордона Зеленський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Журналісти знайшли його виступ перед студентами в Маріуполі в жовтні 2016-го року. Там популярний комік говорив трохи інакше: «Ізраїль! Мені 16, поруч симпатична дівчина, немає батьків, нічого тебе не дратує, а що буде в твоїй країні далі – тобі все одно. Але мій батько не відпустив мене. І я вперше в житті з ним не сперечався».

Також дещо інакше Зеленський розповідає про те, чому він вступив на юрфак.

Так, в інтерв'ю Гордону Зеленський говорить, що в школі мріяв стати дипломатом і вступити в МДІМВ його завжди цікавили міжнародні переговори, ще в школі він мріяв стати дипломатом і навіть готувався до вступу в МДІМВ. В результаті вступив на юидический факультет в рідному Кривому Розі. Тоді ж його батько спеціально виїхав з України, щоб ніхто не подумав, що він якось вплинув на надходження сина.

Тим не менш, перед маріупольськими студентами шоумен сказав інакше: «Я поступив в університет, не на режисуру, про що мріяв, а куди зміг – на юрфак. І не в Києві, де хотів вчитися, а в Кривому Розі».

Нагадаємо, Популярність Зеленського б'є рекорди: експерт пояснила, ніж шоумен підкупив українців

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський, який нещодавно вирішив балотуватися в президенти країни, закликав українців приєднуватися до складання його передвиборної програми.
Також Знай.uа писав про те, що українці перебувають у стані ошуканих очікувань від политиков, щоб вивести суспільство з застою і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади.