Схоже, на українців на майбутніх виборах чекає суцільне шоу. І винен в цьому Володимир Зеленський.

Шоумен чудово вміє створити видовище зі всього, і його виборча кампанія не стала винятком. Зеленський розпочав її, як і годиться всякому шоумену, з іскрометного номера - в останні секунди минулого року офіційно заявив про свій похід в президенти. Його заяву транслював канал "1+1" замість новорічного привітанні президента.
Такий старт Зеленського вельми сподобався багатьом виборцям, його заява викликала величезний резонанс.
Схоже, що все це не на жарт стривожило політиків, які також пішли в президенти. А для декого послужило прикладом, як потрібно завойовувати виборця.

Так, нещодавно стало відомо, що ще один кандидат в президенти вирішив перетворити свою кампанію на шоу.
У штабі Ігоря Шевченка готуються до запуску шоу "Президент шукає дружину", яке має стати ядром ​​виборчої кампанії кандидата. Про це розповіла колишня журналіст телеканалу "1 + 1" Ярослава Коба, яка влаштувалася в передвиборний штаб Шевченка і збирається займатись цим шоу.

"Навіщо мені це як журналісту? Тому що я люблю хайп і хочу червоний MINI Cooper, який мені подарує Шевченко в разі, якщо я женю його до виборів до 31 березня включно. Я була у астролога. Вона розклала карти, і сказала, що Шевченко одружується в цьому році. Так що у мене є шанс. Не на весілля, на машину. Я вже збираю в окрему папку контакти всіх панянок, які мені пишуть в Інстаграмі і Фейсбуці. Незабаром оголошу відкритий кастинг. Будемо вибирати", - розповіла Коба виданню "Страна".

Анкету з критеріями та вимогами для кандидаток вона обіцяє незабаром опублікувати в Instagram.

"Критерії зрозумілі: ноги + циці + попа + знання етикету + англійської мови + орієнтування в політичній ситуації в країні. Важливий момент - претендентки на руку і серце повинні знати програму Шевченка напам'ять. Ті, хто не знає з якими гаслами Шевченко йде на вибори - до участі в кастингу не допускаються! Реаліті - шоу можна буде спостерігати в Ютюбі. Проект стартує 18-го січня", - заявила Коба і уточнила, що разом з кастингом по країні запустять бордову кампанію Шевченко в тематичному стилі.

Ігор Шевченко
Ігор Шевченко