Чергове опитування в групі "Клуб закарпатців" в соціальній мережі Facebook показує, що на виборах Президента на Закарпатті, переможе Зеленський, Порошенко та Ляшко не отримає ні одного голосу виборців.

В другий тур згідно опитування вийшов би Віктор Медведчук.
Цікаво, що накручений рейтинг нинішньому Президенту Петру Порошенко, через отримання "Томосу" є блефом!

Частина опитаних на вибори не підуть, а частина не вірить, що їх голос буде мати значення.

Варто зазначити, що в клубі є майже 23 000 закарпатців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Загалом, рейтинги президентських виборів не перестають дивувати українців.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, хто на нього впливає: зовсім не Коломойський.

Український гуморист, автор Студії "Квартал 95" та кандидат у президенти Володимир Зеленський нещодавно вирішив розвіяти міф про те, що начебто ним "керує" колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський. Сам Зеленський пояснив, що Коломойський – один з бенефіціарів телеканалу "1+1" не має на нього ніякого впливу.

Як повідомляв "Знай.ua", Порошенко отримав в обличчя гвинтівкою: військові підставили.

У мережі розвінчали фейк про "п'яного" президента України Петра Порошенка, який поширювали після його промови у Нових Петрівцях 4 квітня 2015 року.

Тоді гарант виступав на демонстрації нових зразків військової техніки Нацгвардії.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський показав передвиборчу програму: що хоче змінити в Україні слуга народу з "Кварталу 95": Ні монополіям, соціальні гарантії кожному, Конкуренція у великому бізнесі і гарантії малому підприємству, Антикорупційна люстрація, Скасування депутатської недоторканності, Стабілізація гривні, Збільшення видатків на медицину в 10 разів, Менші податки на зарплату, Скасування ПДВ та ЄСВ, Ставки зменшити, всі офшори перекрити.