У своєму Instagram український гуморист зі Студії "Квартал 95" та віднедавна кандидат у президенти України Володимир Зеленський, оприлюднив базові положення майбутньої програми, ось короткий перелік:

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Ні монополіям, соціальні гарантії кожному

Конкуренція у великому бізнесі і гарантії малому підприємству

Антикорупційна люстрація

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скасування депутатської недоторканності

Стабілізація гривні

Збільшення видатків на медицину в 10 разів

Менші податки на зарплату

Скасування ПДВ та ЄСВ

Ставки зменшити, всі офшори перекрити

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

До речі, саме корупцію експерти з МВФ називали чи не найбільшою проблемою України під час підписання угоди на один з останніх траншів - при чому, у всіх ланках влади.

На їх думку створення таких антикорупційних органів, як НАБУ та НАЗК повинно було допомогти в боротьбі з хабарництвом, але цього не сталося.

Ревізори МВФ в Україні
Ревізори МВФ в Україні

Так само складною залишається ситуація із люстрацією в Україні: більшість тих, кого позбавили посад свого часу, знову поновили і навіть зняли обвинувачення.

Податки в Україні
Податки в Україні

Стосовно податкової системи, вона також залишає бажати кращого. Підприємці постійно скаржаться на високі побори і неможливість просувати свій вітчизняний продукт, сумлінно приносячи прибуток Україні.

Дивіться: Зеленський про плани своєї команди

Нагадаємо, Зеленський показав, що робитиме в ролі президента. Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський втер носа всім чиновникам і показав, яким має бути президент. Також "Знай.ua" писав, політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.