Український актор та продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фрагмент з серіалу "Слуга народу". В ролику він грає президента та пояснює чиновнику, те як необхідно налагодити порядок в державі.
Відеофрагмент Зеленський опублікував на своїй особистій сторінці в Instagram у понеділок, 7 січня.
За кілька годин відео набрало понад 150 тисяч вподобань. У коментарі під постом Володимир Зеленський написав: "Я люблю вас, українці".

Підписники актора, який висунув свою кандатуру на пост президента України, підтримали його рішення. Окрема частина коментарів навпаки ж категорично проти кандидатури артиста на виборах президента.
"Вірні слова, в яблучко. Дай Бог їх втілити в реальність. Дніпро, ЗеКоманда, удачі вам хлопці, завжди на вашому боці і чим зможемо допоможемо", - написав один з підписників в коментарях.
"Єдине не хотілося б, щоб обіцянку йти в президенти, було піаром фільму! Боюся навіть думати про це", - написала Олександра.
"Супер! Наша сім'я за команду Зеленського. Вам буде складно, нам буде складно швидше це не буде так швидко, як хочеться, але ми в Вас віримо і Вас підтримуємо", - додала Ольга.

Разом з тим варто відзначити, що у ніч з 31 грудня на 1 січня артист 95 кварталу Володимир Зеленський у новорічному привітанні повідомив, що буде балотуватися в президенти України. Така заява викликала тисячі позитивних і негативних реакцій.

Нагадаємо, політолог розкрив головні переваги Зеленського на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", відомо про можливу "першу леді", дружину Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще