Українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство зі зневіри і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади.

Такою думкою поділився політичний психолог Сергій Кривуля в інтерв'ю сайту 24tv.ua.

Психолог вважає, що актор Володимир Зеленський, в ролі кандидата в президенти України, нічим не гірше і навіть краще за інших політиків.

"Вважаю, після тих персонажів, які «рулили» нашою країною, шоумен був би більш ніж до речі. І це не іронія. Звичайно, є небезпека, що після потрапляння кандидата на високу посаду у нього може «розвалитися голова». Влада — підступна, вона ламала і не таких, але є шанс і на благополучний результат". Сергій Кривуля

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Психолог виділив такі сильні сторони Зеленського: освіта, досвід управління, самоіронію, почуття гумору, розсудливість і відсутність шлейфу негативу, який тягнеться за багатьма діючими політиками.

Стосовно того, що деякі виборці можуть не сприйняти такого незвичайного кандидата, Сергій Кривуля зазначив, що в цьому випадку може спрацювати психологічна противага.

Нагадаємо, український комік зі студії "Квартал 95" і новоспечений кандидат у президенти України Володимир Зеленський ще не склав всі пункти своєї передвиборної кампанії і українці вирішили йому допомогти.

Користувачі мережі в кращих традиціях "Кварталу 95" запропонували кілька пунктів до передвиборної програми Зеленського. Відповідний гумористичний пост з'явився в Twitter.

Нагадаємо, що політичні експерти заявляють, що Святослав Вакарчук і Володимир Зеленський володіють досить великим потенціалом для перемоги на майбутніх виборах президента України. Зірки українського шоубізу у другому турі можуть обійти чинного гаранта Петра Порошенка, і навіть Юлію Тимошенко.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський показав, що зробить з корупціонерами, іншого вибору немає. Зеленський показав, що зробить з корупціонерами.

Також Знай.uа писав, що Зеленський благає про допомогу, є п'ять проблем. Шоумен вважає, що Україна готова до змін.