Шоумен Володимир Зеленський, який заявив нещодавно про намір брати у часть у президентських виборах, збирається перетворити Україну в одну з найкращих для проживання країн у світі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це пише Рoliteka з посиланням на заяву кандидата.

Нещодавно Володимир Зеленський розповів, що йде в президенти України. Президентські вибори 2019 року в Україні можуть мати досить несподівані результати. А переможцем може стати людина, яка ще не висунула свою кандидатуру офіційно. Серед таких довгий час був і Володимир Зеленський, адже довго уникав відповідей на питання про свої президентські амбіції.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Володимир Зеленський впевнений, що, опинившись у кріслі глави держави, він перетворив би Україну на Швейцарію.

Про це він розповів українському порталу на знімальному майданчику серіалу "Слуга народу 2".

"Хороші президенти роблять так, щоб ми були Швейцарією, а погані роблять так, щоб вони були в Швейцарії, а може і далі", – розповів журналістам Володимир Зеленський, який грає у стрічці роль українського гаранта.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На питання, що змінилося б у країні, якби артист дійсно зайняв місце президента України, Володимир Зеленський заявив: "Ми були б Швейцарією".

Нагадаємо, передвиборний галас розділив українців на два табори. Так, одні критикують відомого гумориста Володимира Зеленського за крок, який змусив народ написати йому передвиборчу програму, а інші - досить активно підтримують ініціативу.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці перебувають у стані ошуканих очікувань від політиків, щоб вивести суспільство зі зневіри і напруги, потрібні нові обличчя у вищих ешелонах влади.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Такою думкою поділився політичний психолог Сергій Кривуля в інтерв'ю сайту 24tv.ua.

Психолог вважає, що актор Володимир Зеленський, в ролі кандидата в президенти України, нічим не гірше і навіть краще за інших політиків.

"Вважаю, після тих персонажів, які "рулили" нашою країною, шоумен був би більш ніж до речі. І це не іронія. Звичайно, є небезпека, що після потрапляння кандидата на високу посаду у нього може "розвалитися голова". Влада — підступна, вона ламала і не таких, але є шанс і на благополучний результат",- відзначає Сергій Кривуля.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський, який нещодавно зареєстрував свою партію "Слуга Народу", не припиняє цей самий народ смішити до сліз.